Kategorie: Kuřecí maso, Polévky
Způsob přípravy: Vaření
Množství:
8Porce
Čas přípravy: 20 Minut
Čas vaření:
2Hodiny
Celkový čas:
2Hodiny20 Minut
Přísady
Upravit porce
Instrukce
- Maso osolíme a dáme do hrnce nebo pro rychlejší přípravu do papiňáku, přidáme cibuli ve slupce, koření a bujóny a zalijeme studenou vodou.
- Uvedeme do varu a necháme pomalu vařit.
- Očistíme zeleninu, ale ponecháme ji vcelku nebo na velké kusy.
- Po cca 1 hodině vaření přidáme zeleninu do polévky a dále zlehka vaříme asi hodinu. U papiňáku opět zavíráme víko.
- Po uvaření dochutíme solí.
- Vlasové nudle uvaříme samostatně v osolené vodě, přidáváme do polévky až při podávání.