Množství:
1 Porce
Přísady
Upravit porce
-
buchta
- Krém
- Poleva
Instrukce
- Všechny přísady na těsto smícháme důkladně dohromady. Korpus pečeme 10 minut na 200 stupňů. Nemá být vysoký. Nízký korpus je v pořádku.
- Na krém si rozšleháme smetanu. Uvaříme si klasickým způsobem pudink. Smetanu i pudink necháme pořádně vychladit. Jestli to považujete za nutné, přidejte ztužovač. Nasekáme si na jemno čokoládu. Pudink smícháme se šlehačkou. Do krémové směsi přimícháme nasekanou čokoládu.
- Vysokou vrstvou krému potřete korpus. Na polevu si rozpusťte čokoládu a smíchejte ji s kapkou oleje a smetanou. Podle potřeby smetanu přidávejte.
- Polevou zalijte krém a nechte pořádně vychladit.
- Pro ozdobu můžete použít cokoliv. Karamel, oříšky, nebo nadrcené sušenky. Záleží na Vás.