Famózní pudinkové kostky se šlehačkou

Množství: 1 Porce

Přísady

0/14 Suroviny
Upravit porce
    buchta
  • Krém
  • Poleva

Instrukce

0/5 Instrukce
  • Všechny přísady na těsto smícháme důkladně dohromady. Korpus pečeme 10 minut na 200 stupňů. Nemá být vysoký. Nízký korpus je v pořádku.
  • Na krém si rozšleháme smetanu. Uvaříme si klasickým způsobem pudink. Smetanu i pudink necháme pořádně vychladit. Jestli to považujete za nutné, přidejte ztužovač. Nasekáme si na jemno čokoládu. Pudink smícháme se šlehačkou. Do krémové směsi přimícháme nasekanou čokoládu.
  • Vysokou vrstvou krému potřete korpus. Na polevu si rozpusťte čokoládu a smíchejte ji s kapkou oleje a smetanou. Podle potřeby smetanu přidávejte.
  • Polevou zalijte krém a nechte pořádně vychladit.
  • Pro ozdobu můžete použít cokoliv. Karamel, oříšky, nebo nadrcené sušenky. Záleží na Vás.