Katův šleh
Přísady
-
400
g
vepřová kýta
-
4
tbsp
kečup ostrý
-
4
tbsp
nakládané kapie
-
1
tbsp
worchester
-
1
tsp
chilli
-
2
qt
česnek
-
2
qt
malé feferonky
-
2
qt
kyselé okurky
-
2
qt
cibule
-
pepř
-
olej
-
sůl
Instrukce
-
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, pak jej vyjmeme z pánve
-
Do výpeku po mase dáme cibuli pokrájenou na klínky, česnek, kečup, nasekané feferonky (pálivost a množství je na konzumentovi), zakápneme worchesterem a opékáme 4 minuty
-
Vrátíme maso, přidáme kapie, nakrájené kyselé okurky a vše chvilku podusíme
-
Podáváme s chlebem, či hranolky.