Katův šleh

Porce: 1 výnos(y)
Přísady
  • 400 g vepřová kýta
  • 4 tbsp kečup ostrý
  • 4 tbsp nakládané kapie
  • 1 tbsp worchester
  • 1 tsp chilli
  • 2 qt česnek
  • 2 qt malé feferonky
  • 2 qt kyselé okurky
  • 2 qt cibule
  • pepř
  • olej
  • sůl
Instrukce
  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, pak jej vyjmeme z pánve
  2. Do výpeku po mase dáme cibuli pokrájenou na klínky, česnek, kečup, nasekané feferonky (pálivost a množství je na konzumentovi), zakápneme worchesterem a opékáme 4 minuty
  3. Vrátíme maso, přidáme kapie, nakrájené kyselé okurky a vše chvilku podusíme
  4. Podáváme s chlebem, či hranolky.